perjantai 24. lokakuuta 2014

White & Color - pesuaineet kauniisti esille

Laadin tovi sitten tilauksen Hyvän Tuulen Puotiin joka on mielestäni todella hyvä putiikki. Verkkokauppa sisältää kaikenmaailman ihanuuksia joten siksi joudunkin sitä ajoittain jopa välttelemään - muuten kun tilaisin sieltä aina jotain. Toimitus ja palvelu on myös erittäin nopeaa ja sujuvaa, voin siis lämpimästi suositella kyseistä puotia!

Olen jo hetkisen pohtinut miten saisin pyykinpesuaineet esille jotenkin edustavammin, itse kun en kaupan pahvipakkauksien estetiikasta niin perusta eikä meiltä löydy kodinhoitohuonetta hyvine säilytystiloineen. No, nyt löysin nätin ratkaisun juurikin HTP:sta. Lisäksi kotiuttelin hyvässä tarjouksessa olleen söpön Private-kyltin jota kaavailin wc:n oveen - katsotaan nyt mihin se lopulta päätyy.


Loppuun vielä kuva itse blogin emännästäkin, erittäin laadukkaan peiliselfien muodossa tietenkin. Työviikko on nyt paketissa ja luvassa iiihana viikonloppu vailla sovittuja suunnitelmia. Taidan siis nukkua hyvin ja nauttia pitkistä aamukahveista. Tänä iltana lämmitän saunan ja katsastan jonkin leffan, mieheni on illan työtehtävissä joten rentoilen nyt sitten itsekseni.

Mukavaa viikonloppua kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea pyykinpesupulvereille nuo white ja color-boxit! :) Tosiaan ei ne pahviset pesupulverilaatikot ole sieltä esteettisimmästä päästä, heh. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ole ei, olenkin tyytyväinen kun nämä löysin. Hieman turhakkeita kenties, mutta ah niin ihania 😄

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Thank you for your comment!
(: