keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Tiger of Sweden x 2

Olen aina tykkäillyt Tiger of Swedenin tuotteista, mielestäni kyseisen merkin vaatteet ja asusteet ovat sekä kauniita, yksinkertaisia että ajattomia - toisin sanoen omaan makuuni juuri passeleita. Oma laukkurivistöni onkin sattuman kautta saanut tänä syksynä täydennystä kahden TOS:n laukun merkeissä (hups vaan).

 
"Pikkumusta" Ortisei bag löytyi Hulluilta Päiviltä. Laukku lumosi minut yksinkertaisuudellaan. Klassikolaukku Meyaa myytiin puolestaan Zoovillagessa hyvällä alennuksella joten klikkailin senkin tilaukseen. Olen katsellut kyseistä mallia ensimmäistä kertaa jo vuosia sitten joten ei kai sekään mikään varsinainen herätysostos ollut... (selityksen makuako? :D) Värivalintaa pohdiskelin pitkään ja päädyin lopulta konjakinruskeaan. Itselläni laukku pääsee aivan arkikäyttöön mutta saanee se jossain vaiheessa toimittaa myös weekenderin virkaa, sen verran tilaihmeeltä uusi veskarakkauteni vaikuttaa.

No, nyt on hetkeksi tämän neidin veska-asiat kunnossa... (; Lupaan!

2 kommenttia:

  1. Hienoja laukkuja. Minäkin tykkään sellaisista simppeleistä, ajattomista laukuista. Mut ei kai naisilla voi liian monta laukkua olla? ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Thank you for your comment!
(: