lauantai 25. lokakuuta 2014

DIY - Joulukortit

Minähän en ole mikään kädentaitoihminen. Uskonkin että silloin kun jaettiin lahjakkuutta kyseisiin taitoihin minä en seissyt siinä jonossa. No okei, en mä nyt sentään mikään aivan tampio ole, kudin pysyy kyllä kädessä ja osaan ommella napin paitaan. Mutta mitä tulee askarteluun ja esimerkiksi piirtämiseen olen aina ollut surkea. Kouluajoista traumatisoituneena en olekaan vuosikausiin moisia puuhia harrastellut. 

Jostain kumman syystä päätin kuitenkin tehdä joulukortit tänä vuonna itse. Ensilumen innoittamana ryhdyin tuumasta toimeen ja sainkin jo ensimmäisen erän valmiiksi. Halusin tehdä tarpeeksi simppelin kortin jotten vallan ahdistuisi askartelusta ja heittäisi pyyhettä kehään. Sopiva korttimalli löytyikin Sinellin joulukorttikuvastosta mistä hankin myös tarvikkeet. Mielestäni ko malli oli sekä kaunis että tyylikäs. Ja millaista jälkeä sitten sain aikaan?


Omasta mielestäni lopputulos on sangen kiva ja itse malli oli niin helppo toteuttaa että minäkin osasin. Pientä sorminäppäryyttä tämä tosin vaati mutta muuten oikein helppo. Kortin sisukset viimeistelin vielä hopeisella geelikynällä. Olin myös osannut arvoida tarvikkeiden tarpeen hyvin, ainut vain että tuo silkkinauha loppui heti alkuunsa. Sitä täytyykin kipaista lisää eikä asia haittaa, joudun kuitenkin tekemään kortit parissa erässä kun sen verran monta niitä saan lähettää.

Ja jouluunhan on vielä se about kaksi kuukautta ja ensilumikin tuli ja meni. Jouluihmisenä kuitenkin pikkuhiljaa siirrän ajatuksia joulun suuntaan... Olen kuitenkin  jo etukäteen pahoillani jos tää jouluhypetys tuntuu liian aikaiselta, sitä on kuitenkin valitettavasti luvassa täällä blogin puolella jonkin verran... (; Tiedän kyllä että sieltä löytyy muitakin jouluihmisiä!

3 kommenttia:

 1. Onpa erilainen joulukortti! :) Varmaan kivaa vaihtelua niihin tavallisiin tonttu ja joulupukki kortteihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! 😊 Ei toki sillä että niissä perinteisissäkään mitään vikaa ois. Vaihtelu virkistää.

   Poista
 2. Vautsi mitenkä upea, edellistä kommentoijaa lainaten; kivaa vaihtelua niihin tavis joulukortteihin verrattuna. Näyttää jotenkin ylelliseltä tämä korttisi, jos noin voisi sanoa:))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Thank you for your comment!
(: